Nägemata Eesti motoorienteerumine 2022

Kasutaja avatar

Nägemata Eesti
Postitusi: 3
Liitunud: 02 Veebr 2022, 08:40
Tsikkel: asfalt ja kruus
Tänatud: 5 korda
Kontakt:

Re: Nägemata Eesti motoorienteerumine 2022

Lugemata postitus Postitas Nägemata Eesti »

Nägemata Eesti sari vajab paljude inimeste väikest abi

Head uut aastat! Just täna algab uus tiigri aasta, mille kohta idamaa targad ütlevad: "Aasta algus, jaanuar, veebruar ja märts on soodus aeg vahetada töökohta ja alustada uute projektidega."

Kuigi väljas on talv ja suured hanged ning isegi Nägemata Eesti sotsiaalmeedia kanalites tundub olevat suur talvine rahu, oleme meie alustanud uute projektidega. Tagatubades käib juba mõnda aega ettevalmistus uueks hooajaks. Oleme selgeks saanud, et meil ei ole praeguse Nägemata Eesti kodulehega võimalik sentigi kulutamata enam edasi liikuda ja isegi sajast eurost jääb väheks.

Jättes kõrvale igasuguse spetsiifilise tehnilise probleemide kirjelduse, oleks vaja enne hooaja algust ära lahendada lihtsalt öeldes järgmised probleemid:
  • praegune leht on aegunud lahendusele/platvormile. Üheks ohuks on kaasnevad pidevad ründed ning mille arv järjest kasvab. Halvemal juhul võetakse see leht ühel päeval lihtsalt üle;
  • vana kodulehe kasutamisega kaasneb selle haldajatele suur halduskoormus ja palju käsitsi tööd, mida oleks kaasaegsete lahendustega võimalik oluliselt vähendada;
  • praeguse lehe ülesehitus ei võimalda oluliselt muuta lehe kujundust ja muuta osade infoplokkide asukohti. Näiteks ei ole sarja peamistele toetajatele üldsegi vastuvõetav, et nende info on täiesti lehe lõpus kuhu keegi nagunii kunagi ei jõua;
  • isegi kui jätkata olemasoleva lehega, tuleks ühekordse kuluna tasuda 200 eurot litsentsi eest ning lehe korrastamiseks veel 200-300 eurot, ehk siis kokku 400+ eurot.
Nägemata Eesti sarja eestvedajad ja tänase kodulehega toimetajad on igatahes jõudnud arusaamisele, et tuleks tellida sarjale uue kodulehe tegemine. Oleme uurinud, mida peaks sisaldama kaasaegse lahendusega ja turvaline ning samas lihtsalt hallatav koduleht ning küsinud pakkumisi selle tegemiseks. Hetkel on meie jaoks tehtud parim pakkumine hinnaga 750.- eurot ning töö võiks alata juba veebruaris.

Nagu ikka, siis konks on rahas. Kuna Nägemata Eesti ei ole ise tegutsev ja tulu teeniv ettevõtmine vaid pigem katus etappide korraldajatele, siis tuleks see raha erandkorras kokku koguda. Arutasime etappide korraldajatega selleks sobivaid võimalusi ning lõpuks jäi sõelale kaks võimalust:
  1. Esimesena pakume välja võimaluse kõigil osalejatel ja osavõtjatel, korraldajatel ja kaasaelajatel, naistel ja meestel, headel ja kurjadel vabatahtlikult toetada uue kodulehe valmimist. Eeldame, et toetuse summad oleks üldjuhul vahemikus 5-25 eurot ning igaüks toetaks nii paljuga kui võimalik. Kui mõni firma või sponsor toetab 200 või rohkem euroga, siis tema logo paneme kodulehe valmides kaheks esimeseks kuuks kodulehele. Diil!
  2. Teise võimalusena on suurendada sellest aastast osalustasu etappidel osalejatele.
    Arutusel on olnud tasu suurendamine kas 3 kuni 5 euro võrra ning osaliselt kaetakse siis sellega ka etapi korraldamisega seotud kulude tõusu.
Selleks, et saaksime arvestada võimalikult paljude inimeste (nii osalejad kui korraldajad) arvamusega, viime läbi küsitluse. Oma arvamuse väljendamiseks ja küsitlusele vastamiseks VAJUTA SIIA.

Küsitlusele vastamiseks on aega kuni 10.02.22 ning loodame näha võimalikult paljude inimeste vastuseid. Kes soovib toetada kohe kodulehe valmimist, siis neil palume kirjutada oma soovist aadressile nagemataeesti@gmail.com ning saadame suunised.

Täname juba ette, kui aitate meil valikuid teha!
NE sarja korraldajad
Motoorienteerumisseikus www.nagemataeesti.ee
- Tavaline motoorienteerumine
- Roadbook Rally
- motoseiklusmängud!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”