Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 294 korda
Tänatud: 234 korda

Re: Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.

Lugemata postitus Postitas morse »

Ma ise näen seda, et isegi need, kellel see 5-liitrine lisapaak on, jätavad selle tihti tühjaks, et ratas kergem oleks.

Selles mõttes olen Maciga nõus, et tark on enne rattaga hooaeg-paar läbi teha, et näha, mis tegelik use-case on. Pole mõtet ratast kõrge ja raske paagiga enneaegselt ära rikkuda.

Kui kasutad seda ratast nagu ette nähtud (näiteks TET), siis jaksad päevas sõita 350km ja see on tehtav originaalpaagiga ja 5L lisapaagiga vabalt tehtav.

Kui kasutad teda mingil põhjusel nagu GS-i, siis avastad, et väike paak pole eriline probleem sest:
A sa ei jaksa niikuinii nii palju kilomeetreid põletada
B kilomeetreid põletades sõidad teel, kus on tanklad pidevalt olemas
C ühe ampsuga ei jaksagi nii palju seljas olla. Niikuinii tahaks tanklapausi vmt :D

Ma olen siin Budapest-Bamako mõtteid mõlgutanud ja vaatasin seda Sahara ületamise lõiku detailsemalt. Minu rattal oleks vaja Rade lisapaaki (5.5L õhupuhasti kosu asemele) ja sel moel saaks ma 7 päevaga Sahara ületatud.

Karmimat sõitu kui Sahara ületamine nädalaga ei ole ma plaaninud. Nii et suurema paagi jaoks ei näegi vajadust.

Mul muidu on/oli 2 erinevat almost-30-liitrise paagiga enduurot garaažis. Enamus aega sõidad lihtsalt pooltühja paagiga :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”