Triumphi tulevik on elektriline
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Triumphi tulevik on elektriline
Kindlasti teeb Triumph rohkesti arendustööd. Aga vaieldamtult tulevad suures osas tänased tänavasõidu tsiklid seadusandliku ja sotsiaalne surve tulemusel ning kindlasti ei mängi väikset rolli ka kartus "rongist maha" jääda. Tehnoloogia pole laiaulatuslikuks kasutuseks, mis kataks kõik juhtumid veel valmis.randel kirjutas: ↑16 Veebr 2022, 11:28Need on täiesti tüüpilise elektriauto(tsikli)vastase väited, mis sisaldavad endas suures hulgas kuulujutte ja valesid eelduseid.
Pakun, et Triumph on natuke rohkem enda mainest hooliv tootja ja teeb oluliselt rohkem tootearendust enne turuletulekut kui suvalise hiina elektritõuksi tootja, mille kogemused siin eelnevalt on ilmselt välja toodud kui “kümnete elektrisõidukite kogemus”.
Ma pole mingi veendunud elektrifänn, aga sellised otsitud ja ebatäpsed argumendid elektri vastu ei tundu ka kuidagi objektiivsed ega kohased.
Igaüks räägib oma mätta otast. Minu mätas on lihtne: auto puhul, mille reaalne sõiduulatus talvel on 250+ km on sobimus minu jaoks olemas. Need üksikjuhtumid, kus on vaja rohkem korraga ja kaugemale sõita saab katta näiteks fossiilkütusel rendisõidukiga (kui sellised tulevikus ikka eksisteerivad).
Tsikli puhul on minu mätas ka lihtne: anna mullle tsikkel, mille kaal, sõidulatus, laadimisaeg ja hind on võrreldavad bansuka omaga ning ma tulen kaasa. Täna on elektritsikkel siiski nende lõbu, kes kes tahavad nädlavahetuel väikse tiiru teha ja enamuse ajast vuravad linna vahel. Krossirajad on ka hea kasutuskoht. Ning hinda arvestades peavad elektrikate ostjad olema elektrikate fännid.
Võimalik, et selleks ajaks, kui enamus EU riike on lubanud bensukad vägisi ära kaotada ongi tehnoloogia nii kaugel, et minu loetletud küsimused on lahenduse leidnud või me peamegi leppima sõidukitega, millel on suur kaal, väike sõiduulatus ja pikk laadimisaeg. Aeg näitab.
Lisaks pavad bensukate fännid arvestama sellega, et kui kriitiline mass elektrikate hulgas on saavutatud siis hakkavad bensujaamad sellisel kujul nagu täna vähehaaval kaduma. Bensiini müük ei too enam vajalikul hulgal kliente ja tulu. Esimeste autode omanikud pidid bensiini apteegist ostma, arvata võib, et viimastega juhtub midagi sarnast.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.