Triumphi tulevik on elektriline

Dusterx
Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 94 korda

Re: Triumphi tulevik on elektriline

Lugemata postitus Postitas Dusterx »

Minul on viimaselajal kõige rohkem tehnilisi probleeme just elektriasjadega, on siis selleks mõni puruks hõõrund juhe, pekki läinud lüliti, ära tossanud pingeregulaator, staator, starter. Vahet pole, kas räägime autost või tsiklist, tänavamasinast või mudapuurist. Kõige lojaalsem tehnika kipub olema mu 1978 aastal toodetud iseki tx1410 väiketraktor, millel on 1 lüliti, 3 juhet ja 0 tarkust, isegi väljasuretamise solenoidi pole, peab gaasi nii maha lükkama, et küte ei käi enam kõrgsurvepumbast edasi. Pika jutu lühike point on see, et elektrisõidukid on täna veel mänguasjad, omavad mitte ühtki vanakooli kestvat lahendust ja ma näen ainult probleeme. Sõita odav? Pange reaalne km hind uuena ostetud elektrikal ja penakal. Kuna el asjad on täna vähemalt 2x maas pea kõiges peale mineku, siis niikaua, kuni nende hind ei ole penakatega võrreldes 2x odavam, saadki 2x petta ja jääbki nizzi või maailmapäästjate mänguasjadeks, kuni need mured on kõrvaldatud. Ma isiklikult ei usu, et minu silmad näevad seda, et sisepõlemismootorid ää kaovad ja elektrikad "ruulivad". Naftakartell on selleks liiga tummine ja poliitika ostetav. Linnavahel elaksin, siis mingi elektriga mänguasi oleks kindalt ka minul, ehk siis mu jutt pole ainult vihkamine ja vihakõne, lihtsalt mänguasi ta oleks ja selleks ka pikemaks ajaks ilmselt jääks...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”