► Näita Spoilerit
Riff kirjutas: ↑17 Veebr 2022, 19:03
joel kirjutas: ↑17 Veebr 2022, 18:55
See on Tööriistamarketis suht mõistliku hinnaga
https://www.tööriistamarket.ee/et/suru% ... t#tab1-tab
Kodukasutuses alles mõned kuud käinud, ehk siis senimaani kasutus sisuliselt olematu, aga vähemalt siiani ei oska veel millegi üle kurta. Välja tõmmates stopper teeb klõkk-klõkk neli korda ja siis on veidi pikem vahe, kus lahti lastes tõmbab tagasi.
Tänud!
Kui voolik täielikult välja tõmmata, siis kas voolik sirge või tahab oma trumlil olevat nn. keerdus asendit hoida?
Vaatasin, et Tartus seda sees pole, ei saa ise kontrollida.
Enamasti kasutan vast umbes kolmandiku ulatuses välja tõmmatult, siis ise krussi ei kisu. Täielikult välja olen tõmmanud vist üheainsa korra, kui maja ees tänavale pargitud autol rehve pumpasin. Ei mäleta, et ka siis mingeid märkimisväärseid sõlme minemise probleeme oleks olnud. Kui omale voolikutrumlit valisin, siis alla 3/8" (9.5 mm) siseläbimõõduga ma enda jaoks välistasin. Takistus läheb nii suureks, et sealt ei mahu kuigi palju õhku läbi. Kui suure õhukuluga suruõhutööriistasid plaanid kasutada, siis võiks pigem isegi veel jämedamaid voolikuid vaadata. Seda viidatud Tööriistamarketi trumlit saab nii seinale kui lakke kinnitada. Mina kinnitasin lakke, sest ruumi poolest sobis nii paremini.