Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.
ma ostsin eelmine aasta Rade lisapaagi kiti. siiani seisab riiulis. (kui keegi tahab ära osta siis võib pakkumise teha) tegelt korra panin peale ka aga liiga samodelkin tundus kogu see kupatus ja ei toimi tsikkel Rade õhufiltriga nii nagu mulle meeldib. ja tegelt hiljem TETi sõites ei olnud kordagi lisapaagi järele vajadust ka. kerge tsikliga, ilma matkakolata, hullates pole üldse teema.Macintosh kirjutas: ↑16 Veebr 2022, 07:41Ma prooviks nüüd jõuda algatuseks selleni, et ma taas sõidan oma tsiklitega. Viimased 2 aastat on "tehnilistel põhjustel" enam-vähem vahe jäänud. Igasugust kola jõuab kokku osta ja tsikli peale kruvida hiljem küll.
Kui ma midagi tänase seisuga tahaksin siis see oleks see suurem või lisapaak. See 12.5L on ikka häbematult vähe. Ma isegi ei saa aru, kuidas tsiklitootja sellele mõttele tuli, et 250km tankimise vahel on aktsepteeritav distants.
Gessudega matkamise ajal olid meil tsiklite küljes 3-5L kankud "igaks juhuks" benaga ja väga mõnus oli nii. sai pohuilt kuni "tuleni" sõita ja siis tanklat vaadata. ilma kankuta kippusid ikka pidevalt kütuse taset jälgima ja igaks juhuks varem tankima.
Tulevaste sõitude tarbeks sai FuelFriend 2L bena pudel soetatud (aksepteeritav lisakaal) mis läheb vajadusel küljekotti ja saab veits muretumalt suhtuda. 701 sõidab teti paagitäiega muretult 250km ja see on täiesti ok.
5248653
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.