Arvuti/nutitelefoni abi vaja
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja
Koduvõrgus Synology-seadmele ligipääsuga on mingi jama. Brauseriga pääsen ilusti. Windows Exploreriga on probleem. Kaabelvõrgus näitab NAS ja muude seadmete võrgukohti, saan sirvida, faile avada. Aga näiteks faile LISADA ei saa. Kui kaabli ära võtan, kaovad kõik seadmed ära võrgukohtade alt. Mõned NAS kaustad on mäpitud-lisatud eraldi kohtade v draividena, need kõik oleks nagu ühenduseta (punased ristid peal) nii kaabli otsas kui ka wifis. Kui püüan uuesti lisada-mäppida, siis kas ei saa brausida (võrgus oleks nagu ainult mu oma masin) või küsib võrgumandaati konkreetse IP jaoks (kasutaja+parool) aga NAS ligipääs (mis brauseri kaudu sobib), ei sobi. Sellist asja pole aastaid olnud või pole üldse varem olnud. Masin üldiselt wifis kogu aeg ja alati, kui uus ip jagatakse, olen saanud oma kaustad uuesti lisada ilma igasugu mandaadita. Millised võrgu seaded ma peaks üle vaatama? Saaksin ka staatilise ip panna Synologyle aga hetkel see vist ei lahenda probleemi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.