Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Tegeleb keegi puitfermide arvutamise/projekteerimisega või on kellelgi ligipääs programmile, mis suudab fermi üle arvutada? Fermide kohta olemas minu jaoks tundmatu programmi WoDe2000 väljatrükid.
Seoses päikesepaneeli plaaniga on vaja fermid üle arvutada. Teoreetiliselt asi OK aga seda vaja hiljem vallas teatise jaoks, kui ka enda meelerahu tagamiseks. Paneeli kaal suht olematu 15-20kg/m2, kuid ühe fermi väljatrükis on ühe vöö üks umber, mis mulle väga ei meeldi (kui ma ei eksi, siis maks. 1,0 ja minul on 0,99).
Kahjuks fermi valmistaja enam ei tegutse ja eelnevast suhtlusest ei suuda projekteerija kontakti leida.
On keegi kes saab aidata?
Seoses päikesepaneeli plaaniga on vaja fermid üle arvutada. Teoreetiliselt asi OK aga seda vaja hiljem vallas teatise jaoks, kui ka enda meelerahu tagamiseks. Paneeli kaal suht olematu 15-20kg/m2, kuid ühe fermi väljatrükis on ühe vöö üks umber, mis mulle väga ei meeldi (kui ma ei eksi, siis maks. 1,0 ja minul on 0,99).
Kahjuks fermi valmistaja enam ei tegutse ja eelnevast suhtlusest ei suuda projekteerija kontakti leida.
On keegi kes saab aidata?
elu on lill
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.