Kuhu 2022 hooajal matkatakse.
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Re: Kuhu 2022 hooajal matkatakse.
Rannikul endurokaga pole midagi teha väga, suht aint asfaldikallutamise teed. Ma olen sealkandis aastaid elanud, mingi esialgne träkk on, viska mulle privas ja oskan nõu anda, mida võtta, mida jätta.Fox kirjutas: ↑18 Mär 2022, 10:32Vahemikus 21-29 mai prooviks oma endurokaga Norra tripi ära teha. Juba aastaid olen üritanud sinna riiki seiklema minna aga alati on midagi vahele tulnud, nüüd tundub, et on isegi reaalne ära teha see sõit.
Plaaniks Trondheimi ja Bergeni vahelist rannikut uudistada, väga kaugele põhja pigem vist ei trügiks kuna nendest 8-9 päevast võib napiks jääda. Mingit kindlat plaani või kohta kuhu kindlasti minna tahaks ei ole (kui kellegil isiklikku kogemust või tracki jagada, soovitage!), sõidaks pigem väiksemaid ja kõrvalisemaid teid ja radu. Ööbiks pigem telgis-kämpas aga miks mitte mõni öö ka hotellis. Kui on mõni huviline, kes viitsiks kaasa teha, siis miks mitte, seltsis segasem!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.