Triumphi tulevik on elektriline

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2437
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 336 korda

Re: Triumphi tulevik on elektriline

Lugemata postitus Postitas M.T. »

ranel kirjutas: 21 Mär 2022, 14:50
Tort kirjutas: 21 Mär 2022, 13:11
Jah, esindus peaks selle justkui tootjavastutuse raames tasuta vastu võtma. Aga mida esindused edasi teevad nende akudega? Täna puudub hea väljund ja transportida ka keeruline ja see käib üldiselt kogu Euroopa kohta. Jutt algas sellest, et rohelisuse egiidi all toodetavaid elektriautosid ei ole täna võimalik massi kaupa õigesti käidelda. Seega kui tulevik on elektriline, siis täna see veel roheline küll pole.

Keeruliseks mõtlemine on suhteline mõiste. Kui oma hoovist ära saad ja sellega mure lõppeb, siis muidugi probleemi pole.
Sa oled umbes 5 aastat ajas maha jäänud oma jutuga.
Ma nimesi ei nimeta ja automarke ei maini, aga olles päris mitme maaletoojaga el.autode teemal suhelnud, siis omavahelises jutus kõlab ikka see millele Tort siin viitab - see särtsuvärk on paras BS ja rohepesu. Alates akude tootmise jalajäljest kuni nende ümbertöötlemiseni või utiliseerimisele ja ei kujuta ette mis saab siis, kui särtsukas massidesse läheb. Jah võtame, kogume, saadame ära ning kuigi see pole enam meie probleem, siis tagatoas on muresid rohkem kui küll. Aga õnneks on täna mahud väikesed ja laseme ilusat reklaamjuttu naeratades edasi.
See on siis jutt mida räägitakse pärast seda kui ilus reklaamjutt on alustuseks tehtud, jääd müügimehega vähe pikemalt jutustama ja murrad selle müügimees-klient tavapärase dialoogi. Ametlikult ei julge meedias loomulikult ükski turundusjuht seda probleemi tunnistada, muidu tuleb Töötukassasse pöörduda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”