► Näita Spoilerit
KXBTVL kirjutas: ↑30 Mär 2022, 15:44
oil kirjutas: ↑29 Mär 2022, 14:11
Aga ma küsin ka siis rumala küsimuse.
https://www.motonet.ee/et/toode/789868/ ... rafo-100-A
Kas selline nikerdis oleks sobilik, et aeg-ajalt aiaväraval mõni lahti tulnud keevis elule aidata, tsikli terasest kohviraamile mõni lisakronstein suristada? Seda kõike siis miskise 30 m pikendusjuhtmetrumli otsas kah. Olen tundnud puudust sellisest võimalusest, aga kas ka niimoodi voolu jagub? 2 kw kuumapuhur toimib kuuris küll, lisaks telekas ja 100 w valgustusele, kui tööd teen. Kui relakas vaja käima tõmmata, siis olen kuumapuhuri muidugi kinni pand.
Tere! Seda aparaati ei soovita osta.Sellega saab heal juhul 1mm. täiesti puhta pleki ehk kokku õmmelda,ei enamat.Jalgvärav on ilmselt päevi näinud,värvitud ja roostes ning paksemast materjalist.Isegi suurema vooluga MIG keevitamisel segab iga väike roostetäpike ja värvijäänus.Aga kui ikka kavatsete poolautomaadi hankida,siis number 200 tähises juba piisab.Firma pole tegelikult eriti oluline,selles klassis on kõik praktiliselt samaväärsed.
Tere jälle.Vana tõde,et kiri tuleb lõpuni lugeda.Kuna teema läks MIG keevituse valda,siis eelnev jutt sellest.Küsitav toiteallikas on trafo ja seega hoopis teine jutt.Üht-teist saab sellega teha küll,aga inverterid selles klassis on paremad,kallimad muidugi ka.Tsikli kohvriraamide torud on enamasti paberõhukesed ja elektroodidega keevitamine keskmine kunst .