Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.

Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Re: Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Minu torni paigaldamise teekond sai alguse sellest kui tava GPS asemel panin naviks Samsung Active tab 3 tahvli.
Lenksu küljest RAM kinnitusega oli see toimiv lahendus aga varjas ära OEM spidoka ja kuna raskuskese oli väga kaugel siis oli raske ka RAM kinnitusega tahvlit stabiilselt paigal hoida. Siit tekkis siis esimene punkt, mille torn ära lahendaks.

Teiseks on 701 halogeen esituli täiesti kohutav ja kuna ma sõidan ka talvel, millal on pimedat aega eriti palju tahtsin saada häid tulesid. Netist erinevaid LED lahendusi uurides sai selgeks, et kõik arvestatavad lahendused maksavad ligi pool Rade torni hinda, mis tuleb koos head tuledega.

Kolmandaks on läbi käinud mõte lenksuamordist. Eraldi müüdavad paigalduskompklektid maksavad alates 250eur. Rade torniga tuleb paigaldamiseks kõik vajalik kaasa, nii et vaja osta ainult amort. Lisaks oli juba varem käinud läbi mõte lenksu tõstmisest, et püsti mugavam sõita oleks. Ka selle lahendas torniga kaasas olnud amordi paigalduskomplekt ära.

Neljas teema oli tuule suunamine. Selleks olin eelmevalt paigaldanud 701 maski külge vanema 690 esiklaasi. Mis erilist efekti ei andnud aga vähemalt oli navi tahvel klaasi taga peidus.

Kui Rade lasi välja uue carbon torni, mis võrreldes vanaga oli nii visuaalselt kui tehniliselt kõva samm edasi siis ei olnudki enam midagi pikalt mõelda ja sai ära tellitud.

Olen nüüd sõitnud torniga talvise hooaja ja mõned nädalavahetused kevadel. Mina negatiivset mõju sõiduomadustele pole täheldanud.

Pilt
Stark Varg EX

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”