Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.

Fox
Tsikkel: Airhead
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 34 korda

Re: Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.

Lugemata postitus Postitas Fox »

Need PET plastikust pudelid on tegelikult sigatugevad asjad, ilmselt kannataks ka rihmaga kinni tõmmata kuhugi siledama koha peale. Aga kui kuhugi kivi või kännu otsa kukkuda, lööks ilmselt mahlad välja ikka, mulle ei meeldi bensiiniga sedasi "mängida".
Tiirutasin siis täna ümber tsikli ja mõtlesin, et see hiina tööriistatoru oleks tegelikult hea koht kuhu pudel peita. Peenike lidrane värska pudel on muidu läbimõõdult ideaalne aga jääb väga napilt pikaks, nii sentimeeter vast jääb üle. Mõned ringid veel külmkapi vahet ja jackpot - ORNCRAFTI tooniku liitrine pudel istub nagu valatult. Tuleb vist nädala keskel mõned koksid teha :D

Vot see lamp seal torni juures on argument küll. Bemmi laternast hullemat asja annab otsida, jäin korra sügisel Saaremaale sõites planeeritud praamist maha ning jäin pimeda peale. No nagu käsikaudu tuli sõita, ei näita tal lähituli ega kaugtuli, kuigi on Nightbreaker pirn sees. Ilma naljata, mul kodus kvaliteetne taskulamp näitab paremini. Eks ma mingi hetk proovin ilmselt ka selle torni võlud ära aga sarnast "väga vajalikku" lisaballasti on juba praegu rattal palju küljes, kõik vidinad kokku annavad kindlasti juba tunda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”