Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 612 korda

Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Sellel pole laias plaanis mittemingisugust tähtsust, millised on will111 maastikusõiduoskused või üldse misiganes oskused. Igale varba poriseks teinud isikule on juba ammu selge, millise "kogemustepagasi" baasilt jutt käib, kui keegi vajab värskendust, siis teema esimesel lehel olen seda juba tsiteerinud. Kui mõni muusikabaar-viimsistatoil liini triikija tunneb vastupandamatut tungi sinna ammu uppunud paati hüppamise suhtes, siis miks mitte, sõna on vaba.

Teema ainuke konstruktiivne mõte on normaalsete saabaste soovitamine, kuna realistlikult ei jaksa keegi osta stiilis 10 paari 300+€ saapaid ning neid läbi kolistada, siis vähemalt on siin mainitud päris mitut töötavat lahendust, mille korral on kas jalad terved, rahakott terve või mõlemad. Ma ise olen nende Issanda poolt ära neetud Toucanite asendamiseks paar head ideed saanud, tänud soovitajaile.

Teema algatajale soovitaks tervise huvides mootorrattaga bituumeni pealt maha keeramist pigem vältida, ükskõik kui ägedad seda tegevad sõitjad youtubes ka ei tunduks. Siin teemas on põhimõtteliselt kogu offroad-saabaste diapasoon koos kõigi plusside ja miinustega läbi hekseldatud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”