Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 294 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Rallitorn KTM 690 ja Husqvarna 701 tsiklitele.
Eelkõnelejatega nõus. Olen torni lähedalt näinud/paigaldanud. Ise sõidan lisatulede ja OEM klaasiga.
@701 @Tihver @sepp toovad kõik väga õigeid pointe välja ja see ongi põhjus, miks ma siiani otsustada pole suutnud. Või noh siiani olen otsustanud minimalistlikumalt hakkama saada. Kusjuures nagu Tihver juba kirjeldas, siis tegelikult ei ole torn nii väga kallis, kui sa saad ta soetatud enne seda, kui oled juba ostnud lenksukõrgendused, lisatuled, esiklaasi, lisaks mõne USB laadija. Lisa siia veel rooliamordi kronša ja hakkad juba väga torni hinnaklassi jõudma...
@701 @Tihver @sepp toovad kõik väga õigeid pointe välja ja see ongi põhjus, miks ma siiani otsustada pole suutnud. Või noh siiani olen otsustanud minimalistlikumalt hakkama saada. Kusjuures nagu Tihver juba kirjeldas, siis tegelikult ei ole torn nii väga kallis, kui sa saad ta soetatud enne seda, kui oled juba ostnud lenksukõrgendused, lisatuled, esiklaasi, lisaks mõne USB laadija. Lisa siia veel rooliamordi kronša ja hakkad juba väga torni hinnaklassi jõudma...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.