Siduri libisemine valest õlist?
Re: Siduri libisemine valest õlist?
hmm, Karl32 on minu mälu järgi üsna noor poiss. Vist käib alles koolis. Ei saa päris igalpool ühe labidaga lüüa ning väita, et kulutad oma toimingutega sama raha jne. Või ma ei tea, äkki mõnele jõuka pere koolipoisile maksavad vanemad tunnis 20e mitte millegi tegemise eest...aga reeglina need asjad vist siiski päris nii ei käi. Viru keskuses hängimise asemel on iga kell mõistlikum proovida ise midagi fixida ja ei ole vaja muretseda väga selle pärast, et kas nüüd oleks või ei oleks saanud kohe poest uue osta ja "raha kokku hoida".
Pealegi, ka siis kui sa vahetad kõiki neid osasid, pead ikkagi võtma täpselt samamoodi kõik selle värgi lahti. Korvi täielikult eemaldama. Siis pead minema interneedusesse ning tegema researchi, et kust saab mõistliku hinnaga uued osad, siis pead neid tellima (ilmselt kuskilt välismaalt) ja ootama saabumist. Kokkuvõttes, kas sa võtad kõik selle mängu seal lahti, et asendada uuega või võtad lahti, et proovida need hambad sirgeks viilida, ega väga suurt ajalist vahet ei ole. No minul võttis see viilimise protseduur kunagi kokku aega umbes nii midagi alla tunni - ja nimelt selle protseduuri ajakulu tuleb mõõta kui tahad argumenteerida, et oleks võinud kohe uue osta. Ma ei tea, minumeelest pole just väga suur hulk kulutatud aega. Isegi kui kasu ei ole nii suur kui loodeti
Pealegi, ka siis kui sa vahetad kõiki neid osasid, pead ikkagi võtma täpselt samamoodi kõik selle värgi lahti. Korvi täielikult eemaldama. Siis pead minema interneedusesse ning tegema researchi, et kust saab mõistliku hinnaga uued osad, siis pead neid tellima (ilmselt kuskilt välismaalt) ja ootama saabumist. Kokkuvõttes, kas sa võtad kõik selle mängu seal lahti, et asendada uuega või võtad lahti, et proovida need hambad sirgeks viilida, ega väga suurt ajalist vahet ei ole. No minul võttis see viilimise protseduur kunagi kokku aega umbes nii midagi alla tunni - ja nimelt selle protseduuri ajakulu tuleb mõõta kui tahad argumenteerida, et oleks võinud kohe uue osta. Ma ei tea, minumeelest pole just väga suur hulk kulutatud aega. Isegi kui kasu ei ole nii suur kui loodeti
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.