Soovitage akulaadijat
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Soovitage akulaadijat
Täpsustan ja tegelikult will juba vastas esimese poole korrektselt. Just see, mis on tuulutustilaga ja poolläbipaistva korpusega, et saaksid kaeda, milline on elektrolüüdi tase ja vajadusel destvett lisada, et plaadid kuivale ei jääks (tähistus wet). Kirjas on pakendil tõepoolest sobivus kõikidele akutüüpidele - nii tootja kinnitabAlex kirjutas: ↑15 Apr 2022, 21:37Kas sa Neeme, täpsustaksid Cteki puhul mõistet "vanakooli happeaku".Olen kõiki oma akusi viimased 7-8a sellega laadinud, mõnel on ta kuid taga 24/7. Hakkasin kasutusjuhendit vaatama ja seal kirjas, et: Akutüübid Kõik 12 V pliiakude tüübid (WET, MF, Ca/Ca, AGM ja GEL). Nett võrsustab pliiaku happeakuga, segaseks jääb see vanakool?
Nüüd selgitus. Nagu öeldud, siis minu kirjeldus põhineb rohkem kui tuhande erineva aku laadimisel. Töökojas ja motohotellis on akulaadijad kasutusel iga päev ja mitu korda tõstetakse neid ringi ka tsiklite peal ehk erineb kardinaalselt sellest kuidas kodus neid kasutatakse. Seetõttu saavad nii juhtmed kui krokodillid väga palju intensiivsemat kasutust ning seda päriselus, mitte kuskil tehase laboris "väänutusroboti käe all". Cteki krokodillide plastkatted on kohmakad ja ei mahu tihti akuklemmi ja akukorpuse vahele, sest seal liiga vähe ruumi ja seetõttu nende plastkatted lahti murduvadki. Samuti murduvad juhtmed nende küljest pikas perspektiivis lahti. Miks ma ei usalda cteki wet aku külge iseseisvalt pikemaks ajaks on asjaolu, et ctek lõpetab laadimise kõrgemal pingel kui konkurendid ning on olnud korduvaid juhuseid, kus ta keedab "vanakoolikalt" elektrolüüdi välja. Wet akude korral ei saa cteki indikaatorit ja režiimi minu kogemuse kohaselt usaldada. Mina olen leidnud lahenduse, kus ma hoian vanakoolikatel laadijat lihtsalt piiratud aja paar-kolm tundi küljes ja sellest piisab, et aku elujõud säiliks. Samas on ctek siiski valik nr1, sest tema omaduste kombo akude laadimiseks on parim. Näiteks ka asjaolu, et ctek-il on parim turvafunktsioonide kombo nii vale polaarsuse kui lühise tarbeks. Teiste tootjate laadijaid olen saanud maha kanda või garantiisse anda eelmainitud olukordade tõttu, ctek on kõik "elektrikatsed" ära kannatanud.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.