Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Ma ei arva, et tegijad oleksid kuhugi kadunud, pigem vaata kriitiliselt otsa oma pakkumisele, ettevõttele ja mingil määral ka kuulutusest vastu kumavale juhtimisstiilile. Hetkel näib, et sa tahad ebamäärase summa eest kiiret tööoravat jooksurattasse. Kohta, kus sina keelad, pood ja lased. Ilma omapoolse nähtava ponnistuseta. Selliste pakkumiste/nõudmiste aeg on läbi. Sai otsa koos viimase majanduslangusega. Tänane turg on töövõtja turg, tööandja peab seksikas olema. Täna läbid sina töövõtja poolt välja kuulutatud konkurssi tema ajale üsna võrdsetel alustel. Ja selleks pead sa pakkuma enamat, kui vaid hügieenitase. Palk on hügieenitase. Ja isegi sellega pole antud juhul päris selge, et kui palju lõpuks koju saab viia, kas 1500€, 2000€ või hoopis rohkem. Selge on igathes see, et katsejal saab vähem. Aga kui palju vähem ja miks? Kes teab.
Ja miks on vaja väärtuslikku töötajat koopaorvaks kutsuda ma ka ei mõista. Mingi lokaalne nali? Viitab see ehk töökeskonnale? Ning millisel põhjusel on vaja töökuulutuses ähvardada, et kui hakkama ei saa siis saab kohe kinga? Kas see pole elu loomulik osa, et kui hakkama ei saa siis koostöö ei jätku? Hügieenitase? Igal juhul on seda kuulutuses suisa 2x rõhutatud.
Kui aus olla siis ainus asi mida ma kuulutuses ei näe on pakkumine. Pakkumine mehele või naisele, keda sa oled valmis järgnevate aastate jooksul motiveerima Streetmoto heaks töötama. Et mis tegija peale palga (mida ta niikuinii oma väärtuse ulatuses saama peab) veel saab? Lisapuhkuse? Tööriided? Paindliku tööaja? Väljaõppe? Kohvimasinast piiramatult kohvi? Tasuta lõuna? Tööandja telefoni? Vot seda pakkumist ma ei näe. Raha eest töötatakse ikka siis, kui enam muid võimalusi pole. Ma olen veendunud, et enamus oskustega inimesi täna selles olukorras pole.
Ja miks on vaja väärtuslikku töötajat koopaorvaks kutsuda ma ka ei mõista. Mingi lokaalne nali? Viitab see ehk töökeskonnale? Ning millisel põhjusel on vaja töökuulutuses ähvardada, et kui hakkama ei saa siis saab kohe kinga? Kas see pole elu loomulik osa, et kui hakkama ei saa siis koostöö ei jätku? Hügieenitase? Igal juhul on seda kuulutuses suisa 2x rõhutatud.
Kui aus olla siis ainus asi mida ma kuulutuses ei näe on pakkumine. Pakkumine mehele või naisele, keda sa oled valmis järgnevate aastate jooksul motiveerima Streetmoto heaks töötama. Et mis tegija peale palga (mida ta niikuinii oma väärtuse ulatuses saama peab) veel saab? Lisapuhkuse? Tööriided? Paindliku tööaja? Väljaõppe? Kohvimasinast piiramatult kohvi? Tasuta lõuna? Tööandja telefoni? Vot seda pakkumist ma ei näe. Raha eest töötatakse ikka siis, kui enam muid võimalusi pole. Ma olen veendunud, et enamus oskustega inimesi täna selles olukorras pole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.