Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Turist
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 217 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas Turist »

Lembit kirjutas: 20 Apr 2022, 14:13
Võib. Keegi ei keela. Samas esimeses postis kirjeldasid et see ei tööta päris nii hästi, kui tahaksid. Ma pakkusin sulle suunda mida uurida, et oma küsimustele vastuseid saada.
Ma jah teen nii, et söön endiselt kõike seda mis külmkapis leidub. Vahel lõuna ajal saab ka kohvikus käia. Seal söön ka kõike seda mida varemgi, seašnitsel, kotletid... lihtsalt ei võta "suurt", praadi, vaid "väikese". Algul võtsin koguseid vaevumärgatavalt alla ja vähendasin magusa söömist. Sellega siis -4 kg. Nüüd tempo veidikeseks kiirendamiseks ja järgmise -4..-5 kg jaoks siis koguseid natuke rohkem vähemaks, nii et vahetult peale söömist ei tekiks "täiskõhu" tunnet. Esimesed paar nädalat on harjumatu söömine enne täisõhu tunnet lõpetada, siis harjub ära. Ilmselt ka magu on varasematest suurematest kogustest nö. veninud, aja jooksul tõmbub tagasi ja kõhu mitte täis saamise tunde tekitamisega paaniliselt enam ei nõua endiseid koguseid. Kui olla pikemat aega väiksemate kogustega harjunud, siis olen täiesti kogenud, et kunagised suured kogused lihtsalt füüsiliselt ei mahugi enam sisse. :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”