Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
-
- Tsikkel: TDM 850 " 91
- Kontakt:
Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
Ohoo, mis teema. Arvan julgelt et siinsete härrade seas olen seal priskemate poolele, kui mitte kõige esimene teist. Jah eks võib igasuguseid dieete ja imeasju proovida. Võib ka jõusaalis end ribadeks kakkuda. Igal ühel omad meetodid. Kindlasti pead vaatama mida sööd ja jood. Samas mida tihedamini einestada, seda parem. Päevas võiks ikka kolm toidukorda olla. Ise olen õppinud hommikul pudrukest sööma. Selle kõrvale 1 võileib väherasvase singiga, tomatit-kurki ja tass suhkruta kohvi. Päeval siis lõunasöögi moodi teema ja ka õhtusel ajal soe toit. Toiduga on sellised lood, et igaühe jaoks on omad karid. Kellelegi meeldib juust. Kellelegi magusad saiad-kommid. Ehk sellised asjad mis kaalu alla vedada ei lase. Minu kariks on maitsev õlleke, ja veingi on üsna meelepärane. Aga kui igal õhtul sellega mekutada, siis tere tulemast kilod. Tegin endaga kokkuleppe. 1 kord nädalas löön poeukse jalaga lahti ja vaatan mis vuntsi mööda on. Kas 0,3 õlu, või vein. Mis seal salata, einekord valge viingi maitseb hea. NB. 1 kord nädalas ja 1 pudel. Ja ärgem liikumist ära unusta. 10 tuhat sammu ei ole just 10 kilomeetrit , aga abiks seegi. Nii et korrapärane toitumine, ei vorstile, ei saiatoodetele, ei magusatele jookidele, ei suhkrule (või 1 kord nädalas). Juhul kui oled harjunud õhtul sööma. Siis täida magu millegi süütuga (tomat kodujuustuga, purgioad või herned) See tekitab täiskõhutunde, aga ei rohkemat. Füüsiline aktiivsus on tähtis, mina avastasin kõndimise(alguses on vastik, aga pärast hakkab meeldima).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.