Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Margiesindused vist väga varuosi ei müügi? Töökojad ju esinduselt reeglina miskit ei võta? Eraisik, kes ise nokitseb ka ilmselt A varuosi ostma ei lähe. B varuosasid täna terve turg täis, internetipoed ja mis kõik veel. Kui esindus varuosi müüb, siis pigem hooldus/remondiga koos.
Mõtlen, et mitu (hooldus/remondi) tehnikut töökoja poolel peab olema, et neid kuute lauda eespool üleval hoida.
Meenub üks omamoodi lugu margiesinduses käimisest
Kuniks mu tihenditele Info Autos tootekoodi ja tarnet otsiti käis kõrval naiskliendi ja teenindaja vahel dialoog.
"Teie auto mootor lekib õli, me ei suuda leket tuvastada ilma puhastamata."
-"ahah no mis see puhastamine ja lekke likvideerimine siis maksab?"
"500 eurot mootoriruumi õlist puhastamine ja lekkekoha tuvastamine"
-"uhh, nii palju, teeme seda vist mingi teine kord"
midagi seletati veel, kuid ma ei kujuta ette, mis raha see esindus küsib selle eest, et auto tõsteti üles ja klient loobus pärast esmast kirjeldust edasistest tegevusest.
Küla peal räägitakse, et see Volvo lekib siiani õli

Teine seik
Jällegi ootasin Info Autos järjekorras ning vanematel kodanikel oli vanemal Volvol mingi veakood ees. Leti taga räägiti pikalt-laialt tühja juttu, et mis see probleem on ning kuidas see avaldub. Teenindaja ütles, et diagnostika maksab ~50 (ma peast ei mäleta, kas oli 40 või 60) eurot. Selle peale võttis kliendil kohe hinge kinni ning kambakesi marsiti esinduse uksest välja. Hakkas veidi kahju neist, sest endal ka Vida (diagnostikavahend) pagansikus olemas. Kuna kiire oli, siis andsin esinduse parklas neile oma tuttava kontakti, kellel ka diagnostika aparatuur olemas ning ütlesin, et helistage talle, ta küsib ehk 10-15 eurot.
Ei ole see esinduste elu eraisikutega kerge.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.