Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Demineerijalt väga asjalik postitus, aga:
Kui plaan on maksta 1500-2000 eur neto (mille alumine ots on täna ellujäämispiir), siis võiks kohe ära öelda, et palk on 2500 bruto ja kogu lugu. Mingi ähmane tundepõhine skaala ei tööta. Samuti pole mõtet mainida, et sitad mehed saadetakse katseajalt minema - see ongi ju katseaja mõte.
Olen olnud värbamise juures, kus esimene raund ebaõnnestus, sest personalifirma sõnul tuleb pakkuda lausa ca 50% esialgsest rohkem, et ka tegijad reageerima saada. Nii ka läks. Võid ju oodata seda albiino-elevanti pikisilmi, aga omal äri kannatab.
Pealkirjas mainitud tegijad on olemas, aga ei istu käed rüpes ja mingit tormijooksu loota on naiivne. Head töötajat tulebki otsida ja hoida.
Tuleb meeles pidada, et see käib olemasoleva töötaja kohta, mitte uue töötaja kohta. Lahkujat rahaga pikalt kinni ei hoia, rahulolevat aga raha esimesena ei huvita.demineerija kirjutas: ↑21 Apr 2022, 00:16P.S
Palk/palgatõus motiveerib töötajat vaid lühiajaliselt.
Ma pigem saan kehvemat palka ja lepin ajas väiksema tõusuga, kui töökeskkond on muhe.
Kolleegium äge ning tööandjat päriselt huvitab, kuidas mul inimesena läheb.
Kui plaan on maksta 1500-2000 eur neto (mille alumine ots on täna ellujäämispiir), siis võiks kohe ära öelda, et palk on 2500 bruto ja kogu lugu. Mingi ähmane tundepõhine skaala ei tööta. Samuti pole mõtet mainida, et sitad mehed saadetakse katseajalt minema - see ongi ju katseaja mõte.
Olen olnud värbamise juures, kus esimene raund ebaõnnestus, sest personalifirma sõnul tuleb pakkuda lausa ca 50% esialgsest rohkem, et ka tegijad reageerima saada. Nii ka läks. Võid ju oodata seda albiino-elevanti pikisilmi, aga omal äri kannatab.
Pealkirjas mainitud tegijad on olemas, aga ei istu käed rüpes ja mingit tormijooksu loota on naiivne. Head töötajat tulebki otsida ja hoida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.