Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Turist
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 216 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas Turist »

morse kirjutas: 21 Apr 2022, 12:17
Trikk, mida ma selgeks pole saanud, on see, kuidas seda head kaalu hoida (kui äppi enam ei kasuta ja kaloreid täpselt ei jälgi).
Seda on tõesti raske lihtsalt söögile peale vaadates öelda milline see paras kogus on ja ma ka ei viitsi enam sööki spetsiaalselt valida, kaaluda ning kaloreid arvestada (kunagi tegin seda), seetõttu mul tundubki hea lollikindel meetod olema see, et söön endiselt üldiselt kõike seda sama mida koguaeg, aga lihtsalt vähem, et peale söömist ei tekkiks täiskõhu tunnet, vähemalt esimestel nädalatel (ei mäleta täpselt, aga hiljem võib juba ka sama koguse juures tunduda, et kõht on täis).
Ehk siis mida ma tahan üldse kokkuvõttes öelda, et kaalu langetamine (ja selle hoidmine), tervislik/tasakaalustatud toitumine ja sport on kõik toredad ja kasulikud asjad, aga need ei pea olema üksteisega seotud. Ehk siis kaalu langetamiseks ei pea tegema sporti ega muutma oma sööki, lihtsalt vähem on vaja süüa. :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”