Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2434
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 335 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Toitumine on põhiline, teed sa trenni või mitte, liigud palju või mitte. Kui toiduga ikka puusse panna, siis see jala käimine jne. ikka ei päästa.
Mul 2 sõpra, liiguvad minust kordades ja kordades rohkem. Nemad keskmiselt 15 tuh sammu, mul u 5 tuh päevas. Kaalud siis sellised: 113, 110 ja mina 78. Pikkuselt oleme kõik sarnased, cm siia-sinna. Kusjuures ka minu toitumine on täiesti pees. Ebaregulaarne, mingeid kaloreid ei jälgi ja vett joon alla 1L päevas, no krt ei lähe sisse ka vägisi. Kõhupekk on paigast ära, aga kaalu üle 80kg ei saa. Kus konks on, teab keegi? Kuhu krt mu kalorid kaovad?
110kg mees hakkas mingi hetk toitumiskava tegema, kaal langeb ja tänaseks on alla 100 jõudnud. Trenni ei lubatud teha hetkel, dieet+trenn kurnab keha ja keha hakkab vastu võitlema. Eesmärk dieediga kaal paika ja siis vaikselt trenn peale.
Nii paljukest kui ise erinevate tarkadega suhelnud olen, siis kõigi jutt on sama. Toitumine peab olema mitmekesine ja tasakaalus ning regulaarne. Igasugune soovitus - söö 2x päevas ja kindlasti mitte peale 18:00 jne on nende kõigi sõnul BS ja täielik idiootsus. Isiklikult arvan sama. Oluline on portsude suurus, tasakaal ja võimalusel ka kindlad toitumisajad, siis ei kipu keha salvestama. Lisaks liikuv eluviis, vee tarbimine ning piisav uni.
Ma ise ei jälgi neist midagi :wack: , a ikka 183cm pikkuse juures kaalu üle 80 ei saa.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”