Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Seda vee joomist on nüüd siin vist kõige rohkem soovitatud.
Et mis see vesi siis nagu teeb? Jood kõhu vett täis ja siis enam pekikänakas ei mahu järgi?
Kohvi läheb ka vee alla (ilma suhkruta), õlu vist ei lähe?

Tegelt nagu see siin ka välja joonistub võib osa rahvast päev otsa pikali olla ning lambarasva vahukoorega süüa ja näevad ikka välja nagu auswitchi kasvandikud.
Teine osa aga paisub pelgalt menüü lugemisest. Ehk see kõik on ülimalt individuaalne.

Ainuke toimiv valem, mis individuaalsust arvestamata toimib on; in<out. Nii kaua kuni sisse topitav on väiksem kui kulutatav ei ole võimalik pekki toota. Kuidas see aga saavutada on "tricki part"

Noorena oli mul tööl hüüdnimi "ahjualune". Noh ikka selle muinasjutu järgi, kus väike mehike kogu roa pintslisse pani. Ma sõin ikka väga palju ja väga palju praeguses mõistes rämpsu. Kaal tõusis täpselt nii palju kui toit kaalus ning langes kergendusministeerimi külastuse järel esialgsele kilukaalule tagasi. Menüüs võis olla lambarasv vahukoore ja jäätisega no mitte üks naks juurde ei tulnud. Lapsena toppisid vanemad mulle kaeratummi rohke võiga sisse, et tuul ära ei viiks :D

Praegu enam nii roosiline ei ole :D ja kogustele tuleb märksa suuremat tähelepanu pöörata. Ma pigem kuulun ikka kerg-kaalu kategooriasse, kuid selle hoidmine on vahest üsna tülikas, siis saan üsna hästi aru, et sõnaõigust omavas kategoorias peab seda enesedistsipliini muljetavaldav kogus olema.
Viimati muutis Madlobster, 22 Apr 2022, 18:23, muudetud 5 korda kokku.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”