Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Eks see alampiir äraelamiseks ongi ju täiesti subjektiivne mõiste, mille üle pole mõtet väga arutada. Ilmselt kuskil keegi elab ära isegi ~300ga. Iseasi, mismoodi ta see elu läheb. Ja teiseks, nagu siin ka juba eelnevalt on palju mainitud siis TOHUTULT palju sõltub ka eeltingimustest. Oma maja või väike korter, mitte ühtegi võlga, käid ainult jala või sõidad tasuta ühisega.
Lisaks ma olen täitsa 100% kindel, et pooled nendest pooltest alla 1200 neto ära elajatest on mingil määral ülalpeetavad. Kas siis mehe poolt, vanemate poolt või riigi poolt. Noh, mine tea...võibolla mõni ka naise poolt, tänases ühiskonnas
Aga siin on ka täpsustatud, et kes ja mis ja mis tingimustel see ~1500 on selline suht minimaalne. Pereinimene, üürid elukohta või maksad laenu, käid autoga tööl ja tahad natuke meelelahutuse peale ka kulutada ning mitte ainult tatart süüa. Kohe on hoopis teised numbrid.
Lisaks ma olen täitsa 100% kindel, et pooled nendest pooltest alla 1200 neto ära elajatest on mingil määral ülalpeetavad. Kas siis mehe poolt, vanemate poolt või riigi poolt. Noh, mine tea...võibolla mõni ka naise poolt, tänases ühiskonnas

Aga siin on ka täpsustatud, et kes ja mis ja mis tingimustel see ~1500 on selline suht minimaalne. Pereinimene, üürid elukohta või maksad laenu, käid autoga tööl ja tahad natuke meelelahutuse peale ka kulutada ning mitte ainult tatart süüa. Kohe on hoopis teised numbrid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.