Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Mait.V samas sina ilmselt küsid ka vahel mõne (mehe) käest, et miks mul see arvuti ei tööta või ei tee seda asja, mis ma tahaks? Mitte, et ma õigustaks pehmoühiskonda...pigem vastupidi. Aga kui mõnele mehele/poisile pole keegi kunagi õpetanud või ta pole isegi näinud kõrvalt kuidas autol ratast alt ära võetakse, no ega siis ju tegelikult ei saagi hästi teada
Kas tahetakse teada/osata või siis mitte, see juba on eraldi küsimus. Neid poisse on tänasel päeval küll ja veel, kes kasvanud üles ilma igasuguse meessoost eeskujuta. Samas ei saa ega pole õige 100% ainult neid endid selles süüdistada, et keegi pole neile õpetanud asju, mida üks mees osata võiks või teadma peaks. Küll aga on üsna selge see, et eks selline proportsionaalselt ebanormaalselt suur kogus pehmosid ja kleiti kandvaid poisse/mehi ühiskonnas tähendab ka by default, et kõikvõimalikke mehaanikuid ongi vähem. Nii teoorias kui praktikas. Kui sind on kasvatatud ja sa oled kasvanud vaid vati sees telefoniekraani nühkides ning kaubanduskeskuses "hängides" siis loomulikult see kujundab ja mõjutab su edasist elu ja valikuid ning eelistusi. Loomulikult on elu unistus siis saada "juutuuberiks" ning hommikust õhtuni kaamerasse mingit lolli ila ajada. See on ju palju lihtsam ja puhtam töö kui mingit õlist tsiklikärakat väänata.
Aga see pehme vati ühiskond on alles siia meie maale täie rauaga kohale jõudmas, praegu on veel selline poolkõva versioon sellest
Praegu veel vist eestis lasteaialastele "gender fluidity'st" ei räägita 8 tundi nädalas kohustuslikus korras ning poistel (õigemini lastel ja imikutel) on veel lubatud pükse kanda. But dont worry, not for long

Aga see pehme vati ühiskond on alles siia meie maale täie rauaga kohale jõudmas, praegu on veel selline poolkõva versioon sellest

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.