Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Enamasti täpselt nii ongi, et 8-17 on tööaeg ja selle sisse on arvestatud 1 tund lõunat (mis ei kuulu töötundide hulka). Kedagi ei huvita kas sa reaalselt sööd lõuna ajal või kui kaua sööd või niisama istud kusagil nurgas ja nokid nina- lõuna pidamiseks on võimalus antud ning hommikul tuled kell 8 ja lahkud 17.00, sest näiteks täpselt sellisel ajal on ettevõte avatud ja kliendid võivad tulla. Koju ju ometi ei lähe vahepeal lõuna ajal ja sisuliselt oled ikka nagu tööl, vähemalt see ei ole kaugeltki samasugune vaba aega mis õhtul peale tööd.will111 kirjutas: ↑23 Apr 2022, 23:29Möh, mis lõvijooki Turist võtnud on? tööaeg on 8 tundi päevas. Nii mõneski kohas on seejuures nö. lubatud lõuna selle sisse arvata ja seejuures ei käida kellaga sul kannul mõõtmas, et kui kaua sa nüüd täpselt laua juurest ära olid (min 30min peetakse normaalseks ja mõistlikuks).
Aga kui ka lõunat tööaja sisse ei arvata siis ma ei saa aru, mis valemiga see 9.30-18 (ehk teisisõnu 8.5h) saab olla pool tundi VÄHEM kui levinuim tööaeg? Kuskohas see ametlik tööaeg 9h on, ja lausa töölepingus nii kirjas ka veel? Tund aega päevas on siis inimene SUNNITUD töölepingu järgi lõunal käima või?Mis siis kui ma ei taha või ei viitsi päeval lõunat söömas käia, vaid söön hommikul ja õhtul peale tööd? või mul on mingi võileib kaasas ja pistan selle omale töö kõrvalt näkku?
Viimati muutis Turist, 24 Apr 2022, 11:45, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.