Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?

Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 102 korda
Tänatud: 221 korda

Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?

Lugemata postitus Postitas Turist »

will111 kirjutas: 24 Apr 2022, 16:27
"täpselt sellisel ajal on ettevõte avatud ja kliendid võivad tulla. Koju ju ometi ei lähe vahepeal lõuna ajal ja sisuliselt oled ikka nagu tööl"

Turist, näed paistab, et siit saab lahknevus alguse. Ma ei mäleta enam hästi neid aegu kui töötasin sellisel positsioonil, kus "kliendid tulid" ja mulle suurte nukrate silmadega otsa vaatasid, et anna seda või tee toda. Sellest on pea 20a möödas. Ehk et ilmselt oleme teinud/teeme tööd väga erinevat tüüpi positsioonidel ja ettevõtetes. Kuigi - minumeelest mehaanik ei kuulu ka nende ametite hulka, kus sa pead klienti vastu võtma või ise kliendile töid "üle andma" ehk lahti olemine justkui ei puuduta väga otseselt mehaaniku tööaega.
Ma isiklikult ei ole kunagi sellisel töökohal töötanud, kus oleks olnud vaja kellast kellani võimalike klientide saabumisega tegeleda, aga lihtsalt rääkisin seda, mida kogemuse põhjal tean ja olen näinud. Kas see just peab nii olema, on teine teema, aga reaalselt olen remonditeenust pakkuvates kohtades vahel ikka näinud, et leti taga istuv teenindaja läheb sõidukit kliendile üle andes mehaaniku juurde midagi täpsustuseks üle küsima vms, igatahes toimub mingi suhtlus, mis ei saaks toimuda kui mehaanik juba läinud oleks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”