Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

Margit
Postitusi: 350
Liitunud: 16 Apr 2011, 12:28
Tsikkel: Honda CB500XA
Tänanud: 59 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas Margit »

Sõbranna kunagi nimetas mind toitumisleksikoniks kuna teadsin suht peast palju midagi kaloreid annab ja mida head sisaldab :D hoopis teine asi on selle kõige jälgimine ja kaaluga tegelemine.
Läbi aegade minupoolsed tähelepanekud:
- uskumatu kui lahku lähevad see mida sa arvad end söövat ja see mis reaalsus on. Soovitan toitumispäevikut. Mulle meeldib näiteks MyFitness Pal - seal on palju eeltööd ära tehtud, isegi Eesti tooted olemas, vaja ainult pmst kogus panna.
- vesi. Ei teadnud kui vähe vett joon enne kui (600ml) pudeli ostsin ja üritasin esialgu ühtegi päeva jooksul ära tarbida. Vesi tekitab hea tunde, annab positiivset energiat tegutsemisks, tihti on näksimise aluseks veepuudus.
- kõndimine. Kerge, tasuta, igale kaalunumbrile, saab omi mõtteid mõelda, kerge cardio südamele. 8 kuud rasedana polnud 12km probleem, kui paar kuud pole kõndinud siis juba 5km on kõva trenn. Seega pole nii tilulilu kui tundub.
- keha tänab võimalikult puhta toidu eest. Poolvalmis toidud soovitaks poodi jätta. Seal on mõttetult palju soola, suhkrut ja mida kõike veel.
- sa ei saa süüa asju mida sa ei osta. Kõige kergem on asju mitte osta, mitte hiljem külmikuuksega kakelda. Nimekirjaga poodi minek vähendab oluliselt emotsioonioste.
- mõtle toidukorrad ette, nii ei hakka (pool)tühja kõhuga head-paremat tegema vaid võtad juba olemasolevad koostisosad. See ei tähenda, et ei võiks a la maitsestada nii nagu parasjagu isutab või teha kergeid muudatusi.
- trenn töötab siis kui on osa elustiilist ja läheb kokku päevaplaaniga jne. Midagi kuhugi ebaloomulikult pressides asi pikaajaliselt ei tööta.

Ehk on kellelgi abiks :)
Viimati muutis Margit, 26 Apr 2022, 14:19, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”