Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 63 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas tito »

Margit kirjutas: 25 Apr 2022, 19:42
Vanast seeriast leiaks, praegu läheb veel aega, aiatööde ja kärutamise hooaeg alles algas, aga katsun meeles pidada :mrgreen:
Ei pea meeles pidama, lihtsalt kui naisterahvas foorumis sõna võtab ei saa vaikki olla :D

Aga jah kellel poes käimisega probleeme, tasub toit tellida täis kõhuga e-poest. Miinuseks ei saa raskeid kodinaid käe otsas vedida. Plussiks jäävad ära emotsiooniostud.
Kõik suuremad poeketid täna juba seda pakuvad, lisaks veel igast ettevõtjaid.
Mul endal on koolipõlvest kaks retsepti, praemuna ja makaronid hakkliha, konservi, kana, liha või mis iganes vorstikuubikutega. Siis sarnasele kokatalendile on heaks abimeheks ntks Orgu kava. Seal on portsionid välja mõõdetud, algul tundub imelik produkte kaaluda aga paari kolme kuuga on asi käpas ja kaal võib tolmu koguma jääda.
Retsepte seal igale maitsele ja kui algul tundub söök lahja, siis heaks abimeheks on juba kordi mainitud vesi. Esimesed 2-3 nädalat on kõige keerulisem aga kui keha aru hakkab saama on juba kergem.
Ma olen selle aasta algusega ca 15 kilo ainult toitumisega kaotand!
Mul see kaal hakkas ülesse vantsima aasta tagasi kui jäin Covidisse ja sain ilmselt mingi longcovidiga pihta. Väsimus, lõhna/maitse kadumine jms oli allakäigutrepi alguses. Terve suve vedelesin diivanil ja surin, kogudes aina pekki. Eelmise aasta oktoobris/novembris põlesin veel tagatipuks tööl läbi- jõin rämedalt ja sõin veel rämedamalt. No ja siis nagu ikka uuel aastal antakse “neid” lubadusi, siin ma siis olen- toitun teadlikumalt, olen alksist võtnud pausi ja proovin tööl mitte puntrasse joosta enda asjadega.
Parim nälja peletaja on töö, timmid õhtuni endale meelepärast tööd teha ja ega selle viimase eine jaoks väga mingit isu enam polegi :D
NB! Kui tuleb mingi isu, võib ikka mõistuse piires järgi anda, sest keha annab ise ka märku kui mingit ainet juurde tahab. Ma vahest olen mõne toidukorra vahele jätnud Orgu ette antud kavast ja asendanud selle enda mõne isuga a la potska hapukoorega kodujuustu sisse vintsutanud või pool purki silmusid ära hävitanud…

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”