Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).
Millegipärast Peetris 3-toaliste omanikud kurtsid see talv 300-350 eur küttearvete üle ...? Aga uue korteriga võrreldes. Näiteks Tartus enne neid segaseid küttehinnatõuse olid jooksvad kulud aasta lõikes ~280m2(eluruumide pindala ~120m2, ülejäänud üle talve plussis tehnoruumid) osaliselt renoveeritud majas gaasiküttega odavamad (energiakulu järgi C ja D piiril), kui 3-toalises uusarenduses ~75m2M.T. kirjutas: ↑27 Apr 2022, 01:09Aga mida su number 45.- sooja toa eest näitama peaks? Millega seda võrrelda?Turist kirjutas: ↑26 Apr 2022, 23:54Vaatenurkasid võib erinevaid olla, aga soovi ja oskuste korral saab alati kõik kulud ühtsetel alustel välja arvutada ja neid õiglaselt võrrelda. Paremus on hoopis teine teema, ma jutt käis AINULT rahaliste kulude kohta, ehk selle vastulausena: "siis korteris elades oleks mul seda vaba õlleraha hoopis vähem."![]()
Ma räägin enda võrdlusbaasilt ehk kui ma soetaks samas piirkonnas samaväärse korteri, pean silmas 2m arvu ja muid lisasid, siis mu igakuised kulud oleks suuremad. Kui ma ostaks asemele 2-toalise a 50 m2, siis jah oleksin rahaliselt võidus.
Moded võivad vabalt selle OT möla siit kustutada või splittida.

Majas on lisaks veel suveks jahutus, mida korteris polnud. Muru niitmise seisukohast. Niidukite hinnad algavad 30 EUR kuni mitme tuhande euroni välja.
Majas elavad tuttavad lähevad lisaks järjest seda teed, et paneelid katusel ja aasta lõikes saadakse elektriarve enamvähem nulli(jääb vaid paneelide soetusmaksumus).
Ja mis majas elamise kallimaks teeb, on kõik see, mida korteris lihtsalt ei ole.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.