Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).
-
AzA
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).
Kui väga väga aus olla .... siis stiilis korter elama hakkaks, siis ega väga kallim ei tuleks ... va. et lume peaksin ise ajama.
Põhikulu tuleb ikkagi suurusest, aiast, remont vidinatest jne. Korterielanik vist suitsuahju ja suurt gaasigrilli ei oma ... ta käib majaomanikest tuttavate juures ...
Seega asi on tegelikult elustiilis, mugavuses, elamise suuruses, tahtmistes jne jne.
Mina ei tea motohotellidest midagi, pigem võin pakkuda paar kohta, garaazis on kompressor ja piduriõhutuskamplekt ...
Päris muhe kulu jääb olemata, kas pole ....
Peaks sauna korda tegema ... vast 5 tonni läheks ... korterielanik võib ilmselt järgmised 15 aastat lihtsalt spa-s käia ...
Mõttetu arutelu tegelikult, sest point on elustiilis ....
Mis kuradi lollakas võrdlus .... võrrelda krdima 5-6-e toalise, 70m2 kõrvalhoone, 600m2 krundiga, 7-me parkimiskohaga elamise kulusid mingi 2-e toalise korteri omaga
Mul ainuüksi gaasigrill maksab ilmselt korterikese kõige külmema talve kuumakse .... ainult, et sina käid minu juures grillimas või plekid mingi jura eest 10€ kuskil kebabiputkas.
Ma võin siin kulud viia 10000-st kuus ... 50-neni kuus ... ise valin. Maksan 1.40 kuus prügi eest, peeretan ühte tuba soojaks ja käin puhvaikas köögis kohvi keetmas ... löön haamri ja naeltega kilekotte katusele aukude peale .... milles küsjonks või siis palkan kojamehe, lasen igal aastal putkat värvida ja korraldan kerge peo, kus ajaviiteks paar komodo krilli kuvaldaga hingusele saata ....
Seapekki, hakkan õelapsele kiiku ehitama ... saag 300€, trellid - 200€, puurid-asjad-värgid-puit-nöörid ... 25€ ...... või siis viin ta autoga mänguplatsile .... iga päev ....
Mulle meeldib kiiku teha
Aga mulle meeldib.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.