Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Kas sa hooldad/remondid oma tsiklit ise?

Ei. Milleks? Selleks on töökojad.
5
5%
Ei. Ma ei oska, muidu teeks.
4
4%
Ei. Võimalused puuduvad. Muidu teeks.
5
5%
Jah. Teen hooldused ja lihtsamad tööd ise.
19
19%
Jah. Teen enamus ise, vaid väga keerulised või eritööriistu nõudvad asjad lähevad töökotta.
43
43%
Jah. Teen kõik tööd ise.
24
24%

Hääli kokku: 100

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 292 korda
Tänatud: 233 korda

Re: Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Lugemata postitus Postitas morse »

jupats kirjutas: 29 Apr 2022, 12:52
Olen tatist saati lugenud foorumeid, vaadanud, kes kuidas autosi ehitab või mootorrattaid ehitab.
Varem oli see igapäevane aga, kuna endal kogemust ju polnud siis ega ka ei postitanud kunagi miskit. Alati oli unistus teha enda projektipäevik, mida aeg edasi läks seda rohkem kuivasid foorumid kokku. Eks näha on, et tagasiside on suhteliselt kusine siin Eestis.
Lugedes mõnda välismaa foorumit, siis seal igaüks alati ütleb miskit, olgu see negatiivne või lihtsalt suhtlus, kes märkab, et midagi on puudu projektist ja juba pannakse jubinad teele jms.
Eesti foorumites enamik on nn "lurkerid", kes lihtsalt loevad ja vaatavad, eks ise ilmselt samasugune. Samas arusaadav kah, Imelik ju öelda midagi positiivset teisele Eestlasele.
Tänapäeval muidugi kui keegi ehitab midagi ägedat valmis siis see lipsab korra facebooki ajavööndist läbi ja kadunud ta ongi oma paarikümne või paarisaja like'ga ja täpselt sama kiiresti kui tuli, sama kiiresti ka see mälestus sellest kaob.
Ise alustasin ka hiljuti uue teema projektipäevikus, et täita oma unistusi ja olla see, kes enda ratast enda jaoks teeb ja loota, et tulevad kõik interneti kollid välja ja hakkavad puid alla panema, et oleks rohkem motti veel paremini teha :D
Ma loen su uut teemat. Väga põnev! Hetkel küll teises teemas aga eks ma siis tulen lurkimise seisusest välja. Kommenteeriks nii, et selles on korraga kiitust ja kriitikat.

Et fotod on väga ilusad ja eriti need fotoshootil tehtud pildid. Kuid silma paistab see, et otse eest vaateid pole :bsmile:
Kas oled veel kahtleval seisukohal selle bensupaagist tehtud maski osas?

Igaljuhul edu! Kuigi ma olen originaalipooldaja, siis sellise levind ratta legost säärase kohvika ehitamine on küll minu arvates korralik vanaraua väärindamine. Äge!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”