Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Kas sa hooldad/remondid oma tsiklit ise?

Ei. Milleks? Selleks on töökojad.
5
5%
Ei. Ma ei oska, muidu teeks.
4
4%
Ei. Võimalused puuduvad. Muidu teeks.
5
5%
Jah. Teen hooldused ja lihtsamad tööd ise.
19
19%
Jah. Teen enamus ise, vaid väga keerulised või eritööriistu nõudvad asjad lähevad töökotta.
43
43%
Jah. Teen kõik tööd ise.
24
24%

Hääli kokku: 100
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2011 korda
Tänatud: 597 korda

Re: Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Jalamees kirjutas: 30 Apr 2022, 10:15
Tsikliste on eri tüüpi, need kes on alustanud juba varsa eas Rigade, Deltade vms rollerite/moppidega või mõne spordialaga (kross, rinka, trial) need teavad ka ratastest rohkem ja nendele ongi üheks hobi osaks ka putitamine- ja enamasti tegelevad hobiga aastaringselt-suvel sõidavad talvel ehitavad. Teised on hiliskahekümnendates või varases keskeas moevoolus load teinud, kasutavad ratast suvel kulgemiseks ja ülejäänud aja postitavad FB tsiklirahva grupis pilte esimestest/viimastest sõitudest.
@Jalamees Nii on, aga kui sa hakkad omale mingit hobi valima, siis minu arusaam ütleb, et selle asja võiks omale selgeks ka teha. Lihtsalt tsiklisõidu hobi on kohe konkreetselt selline, mida peab tundma ka seestpoolt.
Ma olen kõikidel oma tsiklitel ise kodus rattad balansseerinud, nii gs kodarveljed kui 1000rr valud, paljud eri rehvimudelid nii nupuga, touring, sport street kui ka rinka slickid. mis krdi jutt, et ise kodus ei saa!? :mrgreen: ainuke töö mida ma ise kodus ei ole teinud on tagaamordi hooldus.
@KIBU olen minagi seda teinud, kuid äkki olen ise liiga suurte nõudmistega(pingis saab parem-täpsem) või on oskused rooste läinud ja tööriista ka ei ole soetanud ehk see töö on ikka lihtsam heas töökojas teha,sest lammas saab ka pingis sulle valesti balanseerida. Kunagi Tallinna Taksoparki tööle minnes oli kahju noore mehena rehvivahetuse eest raha välja käia(see oli ka nõukaajal "tasuline" teenus) ja vaatasin kuidas seda proff tegi ning oskajatele oli seal kõrval ka pink olemas. Balanss käis ka manuaalselt ja kolmas-neljas kord tuli kõik juba hästi välja
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”