Tavaline hooldus ei olegi niivõrd teema. See on pulkadeks kirjutatud protseduur, mida võib kogemuse pealt "silmad kinni" teha.
Probleemid hakkavad siis kui on rikked (90% minu regedel olevaid rikkeid ei olevat kunagi enne kellelgi teisel olnud

)
Isegi tavaline rattalaagri vahetus oli liig, mis liig. Tagus seda 3,5h tühja pilguga. Õnneks oli mul hommikul viidud autost lõuna ajal midagi vaja. Garages avastasin, et kolme poole tunniga on auto tõstukile saadud ja ratas alt ära. Tunke seisis meisli ja vasaraga rattakoopas ja muudkui uhmerdas. Vaatasin natuke seda ja küsisin, kaua sa uhmerdada kavatsed veel. Vahib juhmi näoga, et nii kaua kuni lahti tuleb. Küsisin, kas suruõhumeisel on olemas. Jaaa! no too see siia. Võll lahkus laagri seest sekunditega. Ilmselgelt palju asju ei jõutud teha kuna aega kulub vääratele töövõtetele. Arve vähendamine oli pärast õhtul väga valulik. (See oli jälle see koht, kus pidin peeglist kontrollima, et ega ma blondiks naiseks pole muutunud, no lihtsalt see ila, mida enese õigustamiseks pajatati ei kannatanud mingit kriitikat No seal ei olnudki tegelt kohta mida õigustada vaid hoopis saba jalge vahele tõmmata) Tegelt oleks see võll sealt sees suurema haamri ja teravama löögiga ka välja tulnud. Aga makaron, kes seal seda tööd tegi ei oleks tõenäoliselt sellega toime tulnud.
Ma ei taha absoluutselt väita, et keegi kohe mitte midagi ei oska.
Mina lihtsalt satun üle keskmise tihti sellistega kokku. Mul reaalselt on neid jutte nii palju, et endal hakkab ka imelik, et äkki teen mina midagi valesti.
Et vbl tõesti käed lahti ei sõideta ja peabki jõuga vastu hoidma ja minu nõudmine ongi üle võlli.
3 ja rohkem tundi idiootliku tööd tulebki nurinata tasuda jms?
Praegu seisab mul hoovis van, millel tehtud karpide vahetus ja üleni värvimine. Esimsed täpid tulid mõne nädalaga. Täna mõni kuu hiljem on kõik "punane". Ka normaalne? Ühesõnaga see kvaliteet, mida ausa ja õilsa näoga rind kummis müüakse on masendav. Aga õigust on kõigl nii palju üle, et ei mahu uksest läbi.