Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Kas sa hooldad/remondid oma tsiklit ise?

Ei. Milleks? Selleks on töökojad.
5
5%
Ei. Ma ei oska, muidu teeks.
4
4%
Ei. Võimalused puuduvad. Muidu teeks.
5
5%
Jah. Teen hooldused ja lihtsamad tööd ise.
19
19%
Jah. Teen enamus ise, vaid väga keerulised või eritööriistu nõudvad asjad lähevad töökotta.
43
43%
Jah. Teen kõik tööd ise.
24
24%

Hääli kokku: 100
Kasutaja avatar

recaro
Tsikkel: VN2000
Tänanud: 10 korda
Tänatud: 6 korda

Re: Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Lugemata postitus Postitas recaro »

Minu kogemused igasugu remondimeestega meenutab ka @Madlobster . Hoian võimalusel võimalikult kaua eemale.
Viimane negatiivne kogemus oli ka ühe soojuseadmete tehnikuga. Muutus juba natuke tsirkuseks isegi :D
Mõnel on ikka väga raske oma eksimusi tunnistada, poole pealt tegevus katkestada ja õiges suunas edasi liikuda. Selle asemel raiutakse kuni lõpuni välja, et tegi kõik õigesti. Teised sama ala tegijad on idioodid ja ei jaga asja jne :)
Raha vastu võttes on aga silmad ja nägu nii sõbralikud, et jääb mulje justkui paremat kohta maailmas polegi :D
Aga on õnneks välja kujunenud kohad kellega saab ka väga väikeste muredega abi ja nõu, ilma mingit tsirkust tegemata.
Olen kunagi ise ka natuke aega ühes keskmise tasemega autoremondi töökojas töötanud. See mis seal toimus on samuti natuke pessimistlikumaks muutnud nende asjade juures.
suzuki:)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”