Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Lugemata postitus Postitas AzA »

Turist kirjutas: 03 Mai 2022, 10:18
AzA kirjutas: 03 Mai 2022, 08:31
Ma kirjutasin, mida mina isiklikult kasutan ...
Neid igasuguseid isiklikke näiteid (ka äärmuslikke) võibki jääda siin lugema, aga maja ostmist see kellelegi odavamaks ei tee. Nagu enda näite puhul tõin: korter 90 000 eur, maja 240 000 eur ja see poleks vaid minu jaoks nii. :bsmile:
Sorry, aga nii suure maja jagu kortereid + abihoonete jagu garaaze ei maksa ikka kohe mitte kuidagi vähem ... matykk ka kus grillida.
Miskisuguse 500cc rida2 asjaga pole eriti palju kallim sõita kui 125sega ... ainult, et viimased peaks 4tk soetamaa ....
Raha pole er5-e jaoks, siis muidugi .... mis teha ... rollerile hääled sisse ja matkale. (heas mõttes)

Äärmusesse lähed ju sina, võrdled maja jäigalt korteriga .... sind ei morjenda isegi reaalsed näited.
Kordan hästi kähku üle, see maja siin maksab mul no meibi 120k .... hinnad vist tõusevad - 150? Pärnu kesklinnast ca 150-20min kõndimist, umbes 2km.
Selle raha eest saaab siinsamas kandis 2 garaazi a. kuskil 10k tükk ja 3-e toalise eest siin hinnad algavad 40k tükk - see siis ühispeldikuga, ahiküttega .... Kesküttega enamvähem ok remondiga alla 60k jutule ei võeta, ilmselt nüüd 70k.

Mis sa nüüd jahu, lepi juba, et oled sunnitud ahistavas kuudis naabrimuti huilgamist kannatama ja maksma isegi siis arveid, kui sind seal ei ole :mrgreen:
Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”