Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
@Maaks kirjutas väga õieti, mis moodi ristmikul tuleb käituda. Siia pole vaja leiutada aga ikkagi ... lugusi
Mis puutub arusaamisesse, kuidas ristmik toimib, siis neid ristmike, kus sa pead märkma näiteks teisele paistvat tagurpidi kolmnurka ja mitte parema käe reeglist lähtuma ja vastupidi, märkama seda, et märki pole ja on parem käsi on küll ja veel. Ja samuti on öeldud, kui sa pole kindel anna teed
Ma praegu ei oska kommentaarida kui kooskõlas see kõikide standarditega on, aga üsna selge on see, et teistpidist kohtuvõitu siit mis tahes looga välja ei ime.
Mis puutub arusaamisesse, kuidas ristmik toimib, siis neid ristmike, kus sa pead märkma näiteks teisele paistvat tagurpidi kolmnurka ja mitte parema käe reeglist lähtuma ja vastupidi, märkama seda, et märki pole ja on parem käsi on küll ja veel. Ja samuti on öeldud, kui sa pole kindel anna teed

Ma praegu ei oska kommentaarida kui kooskõlas see kõikide standarditega on, aga üsna selge on see, et teistpidist kohtuvõitu siit mis tahes looga välja ei ime.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.