Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Lugemata postitus Postitas AzA »

Madlobster kirjutas: 05 Mai 2022, 21:07
@Henn Sellele sa kahjuks siit vastust ei saa (seda vastust ei olegi olemas) Ma olen seda korduvalt erinevates võtmetes küsinud, seda kas ignoreeritakse või siis pläustitakse manöövril õpetamise jms asjasse mitte puutuvaga.
Saad ikka vastuse.

Kerese tänavalt vasakpöördesse või kasvõi kebabi nosima minnes ei käsi mitte miski männikult vasakut teha tahtvatele teed anda.
Suisa peateel oleks au olla. Selles ju kogu skeemi jaburus seisnebki, et Keresest tulijatele on ristmik reguleeritud, männikult keresesse minejatele ei ole va. siis sellise huvitava tähelepanekuga, et tähele peab panema seda, et kereses on foorid ja eeldama, et see on põhitule või vasakpöörde noolfoor.

Tegu on rämeda liiklusskeemi veaga, mis tuleks eile ära parandada.
Hetkel jääb üle loota, et need foorid tõesti on sünkroonis :mrgreen:

PS: Minu pärast olgu see ristmik reguleeritav, reguleerimatu või mis iganes, küsimus seisneb selles, et kas tõesti peab peateel olles igaks juhuks jälgima kõrvalteed, et äkki seal on foorid, mis mu peatee hoobilt kõrvalteeks muudavad.
Ikka üsna tähelepanelik peab olema, et seda foori märgata, jalakäijate oma märkab paremini.
Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”