Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
Madlobster
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
@urmas ka vanajumal ise võib öelda, et see on reguleeritud ristmiks, see ei muudaks mitte midag. See koolkond, kes on otsustanud seal foore mitte näha ei hakka neid nägema ka siis kui looja ise oma käega pea fooride suunas keerab. Rääkimata siin mingitest juristidest, mnt ametist või kohtunikest vms. Täiesti üheselt on koolkond teavitanud, et LS'i ei ole neil keelatud tõlgendada neile sobival viisil. Ma söön oma sokid ära kui ain oma viieka eest teise vastuse saab kui siin sada korda selgitatud, aga ega see ei muuda midgi. Ristmik on valesti, sest ükskord ammu ka üks mees mnt ametist ütles midagi valesti.
Maaks tegelt ütles juba peale mnt ametist saabunud vastust kohe ära, mis oleks õige teha. et targem on mitte enam kirjutada ja, et jesli turak tagda na tolgo
aga see va nadežda ei tahtnud ära surra
aga minu puhul see nadežda läks nüüd küll oma teed. Lihtsalt jääb loota, et liikluses kokku ei saa
Maaks tegelt ütles juba peale mnt ametist saabunud vastust kohe ära, mis oleks õige teha. et targem on mitte enam kirjutada ja, et jesli turak tagda na tolgo
aga see va nadežda ei tahtnud ära surra
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.