Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Mul oleks ainult üks palve kõigile kahtlemata väga osavatele ja loomingulistele seaduselugejatele, kaasa arvatud teemaalgataja, et äkki saaksite seal ristmikul oma JOKK-skeeme ning muid spekulatiivseid liigutusi testida siis, kui ümberringi on ainult autod, või siis vähemalt kui ümberringi on mingid muud tsiklid kui KTM 350 või Africa Twin.
Ma plaanin oma vokke sealtkaudu homme ülevaatusele tassima hakata ja muidu ka satun sinna tihti, a kindlasti pole ma nii andekas, et suuta kõik see kümme lehekülge paragrahviväänamist poole sekundi jooksul ajust läbi lasta, kui mingi mürsk punasega üle stoppjoone kimab. A elada tahaks veel kaua ja tervena, isegi kui lollina.
Ma plaanin oma vokke sealtkaudu homme ülevaatusele tassima hakata ja muidu ka satun sinna tihti, a kindlasti pole ma nii andekas, et suuta kõik see kümme lehekülge paragrahviväänamist poole sekundi jooksul ajust läbi lasta, kui mingi mürsk punasega üle stoppjoone kimab. A elada tahaks veel kaua ja tervena, isegi kui lollina.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.