Honda CRF300 Rally
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Honda CRF300 Rally
Tegelikult üllatavalt hästi kestavad rehvid. Enamvähem 4 ringi rehve ja 17000km, kui ma õigesti välja lugesin. Kasutan sarnaseid rehve 690l ja kui ma sama palju läbi sõidaks, siis peaksin vist 6-7 ringi ära kasutama… Kuna sõidan vähem, siis saan samuti nelja ringiga hakkama. Rehvivahetamisest tüütum oleks ainult kehv pidamine.
Kui kehva pidamisega rehvidega sõita, siis võiks ju kohe suurema ratta võtta, oleks vähemalt mugavam maanteed lasta. Aga ilmselgelt ei ole see @jyrx (ega ka minu) eesmärk…
Edit: Piduriklotse läheb mul palju vähem. Tõesti impressive! Kas on palju mägedes sõitmist või lihtsalt vahetad varakult? Lisan toreda pildid oma tagaklotsidest mägedes:
Kui kehva pidamisega rehvidega sõita, siis võiks ju kohe suurema ratta võtta, oleks vähemalt mugavam maanteed lasta. Aga ilmselgelt ei ole see @jyrx (ega ka minu) eesmärk…
Edit: Piduriklotse läheb mul palju vähem. Tõesti impressive! Kas on palju mägedes sõitmist või lihtsalt vahetad varakult? Lisan toreda pildid oma tagaklotsidest mägedes:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.