Järgmine algaja nõu küsimas

Kasutaja avatar

Teema algataja
Skalp
Tsikkel: ZX-9R

Re: Järgmine algaja nõu küsimas

Lugemata postitus Postitas Skalp »

Ok, unustame ära üldise mugavuse. Arutelu mõte oli leida kõikide ebamugavate seast see kõige vähem ebamugavam. Ja tegelikult seda ebamugavust ma eeldan ainult teiste jutu järgi. Mine tea, äkki mulle istubki selline kössitamine :D :D Aga kindlasti lähen mingi moment ja proovin erinevaid isendeid. Ehk ei pea selleks Tallinnasse minema ja saab ka Pärnu Motopoes hakkama.
Võtame hoopis teemaks suuremat kasvu inimese sobitamise baigile ning algaja nõustamine kasutatud baigi ostmisel. Mõne mõtte siit juba sain, ehk põhimõtteliselt on nii suure inimese jaoks iga valik suht s*tt valik ja teist stiili masinate hulgast leiaks parema valiku. Sellega on klaar.
Tean ja aktsepteerin fakti, et 20+ vanuse pilli ostmisel minu eelarve juures midagi väga-heas-korras ei saa ja nokitsemist on alati. Sain ka jutust aru, et sellised tüüpilisemad vead, nagu veninud kett, libisev sidur ja midagi lekkivat suudab kogenum baiker kohapeal tuvastada. Minul see kogemus puudub kahjuks. Ega ühesuguseid mudeleid ühe kiviga ei viska ja kindlasti võib mõni kirjade järgi väga vastupidav masin olla väga ära ruunatud, aga milline bike see minu eeltoodud nimekirjast oleks teoreetiliselt see kõige töökindlam?
:twisted:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”