Vana LC4 elektriküsimus
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 292 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Vana LC4 elektriküsimus
Lugesin joonist pingeregust lähtuvalt:
KOLLANE kaabel pingeregu ja geneka vahel annab otse piduritule jaoks toite mõlemasse piduritule lülitisse ja lisaks ka lenksul olevasse CEV lülitisse (ja sealt edasi pool-, täis-, park- ja tagatulele). Minu pakkumine on, et pinge reguleerimine tuledel käib lühistamise teel. Ma eeldan, et mingit alaldamist ei toimugi. Mälu järgi need 620 tuled värelevad nagu mopeedil.
PRUUN juhe pingeregust keresse, massi.
KOLLAPUNANE pingeregust kondekasse, mis toidab signaali ja suunatulesid.
Valge - Otse pingeregu ja geneka vahel. Ma ei teagi... Siin su küsimus seisneski...
NB! Joonisel on mingid vead:
- CDI ei ole mitte 2 vaid 15
- 21 ei ole mitte ground connection vaid Ignition sensor vmt
Kokkuvõttes ma ei oska vastata. Tuled minu arvates sellest valgest juhtmest voolu ei saa. CDI saab oma voolu puna-mustast ja puna-violetsest juhtmest... Aga see, et too valge juhe massis on, tekitab küll tunde, et midagi on valesti...
edit: sõbra 620 oli üks talv mu garages ja tal oli ka mingi elektrijama. Lahendus oli pingeregu vahetus - maksis väga vähe. Ma too talv katsetasin ka seda masinat - päris äge oli.
KOLLANE kaabel pingeregu ja geneka vahel annab otse piduritule jaoks toite mõlemasse piduritule lülitisse ja lisaks ka lenksul olevasse CEV lülitisse (ja sealt edasi pool-, täis-, park- ja tagatulele). Minu pakkumine on, et pinge reguleerimine tuledel käib lühistamise teel. Ma eeldan, et mingit alaldamist ei toimugi. Mälu järgi need 620 tuled värelevad nagu mopeedil.
PRUUN juhe pingeregust keresse, massi.
KOLLAPUNANE pingeregust kondekasse, mis toidab signaali ja suunatulesid.
Valge - Otse pingeregu ja geneka vahel. Ma ei teagi... Siin su küsimus seisneski...
NB! Joonisel on mingid vead:
- CDI ei ole mitte 2 vaid 15
- 21 ei ole mitte ground connection vaid Ignition sensor vmt
Kokkuvõttes ma ei oska vastata. Tuled minu arvates sellest valgest juhtmest voolu ei saa. CDI saab oma voolu puna-mustast ja puna-violetsest juhtmest... Aga see, et too valge juhe massis on, tekitab küll tunde, et midagi on valesti...
edit: sõbra 620 oli üks talv mu garages ja tal oli ka mingi elektrijama. Lahendus oli pingeregu vahetus - maksis väga vähe. Ma too talv katsetasin ka seda masinat - päris äge oli.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.