Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Turist
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 217 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas Turist »

Tasapisi edeneb. Vahepeal Covid aitas kaasa, viis 2,5 kg ära (pildil kõige suurem langus peale 20 aprilli). Tavapäraselt oleks selle järgneva nädalaga tagasi võtnud (varemgi haige olles veidi kaal langenud ja pärast tagasi tulnud), aga seekord püüdsin teadlikult teha nii, et ei tuleks tagasi. Huvipärast olen proovinud ka kokku arvutada kui palju siis praegu keskmiselt kaloreid päevas söön, aga pole hästi õnnestunud kuna vastavat kaalu pole ja vahel ikka satub söögiks midagi sellist, mille kogust ei tea. Täna näiteks hommikul läks 300 kCal, lõuna ajal 650 kCal, päeval 490 kCal, aga õhtul läks teadmata kogus. Ilmselt 2000 kCal võis tulla kokku.
Ükspäev lõuna ajal tellisin kaasa väikese prae, aga anti suur (väikese hinna eest), ei raatsinud raisku lasta ja pigistasin selle suure ikka sisse. Vahe oli varasemaga tunda, tavaliselt oleks veel tahtnud, nüüd oli sisse mahutamisega tegu. :D Söön endiselt kõike mida varem, aga niipalju olen muutnud, et natuke olen püüdnud valku rohkem süüa kuna varasemast oluliselt väiksemate koguste tõttu oleks valgu kogus olematult väikeseks muutunud.

Jaanuaris oli kaal 95 kg ja vahepeal (enne seal graafikul olevat kuupäeva) ei kaalunud. Mõne kg (3-4) prooviks veel vähemaks saada, aga mitte liiga kiiresti, 1,5-2 kuuga oleks OK. Praegu juba on kaal selline, millist viimati mäletan u. 15 aastat tagasi. Kui see 3-4 kg veel võtta, siis läheks ajas 20 aastat tagasi. Sellest piisab, 20-ndate päris alguses oli sellega võrreldes veel -8...-9 kg, aga nii kõhnaks ei tahaks enam. :bsmile:
kaal.jpg

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”