Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
Lõviosa on jämedad siiski oma valedest toitumisharjumustest. Näide - aga ma sõin ainult riisi, mis on tervislik. Tegelikult söödi orika kombel chopsticksis seda õlist nõretavat riisi korralik künatäis. Liha on paneeritud, kõrvale võileiba (kõht ikka täis vaja saada) ja joogiks coca või muu suhkrujook. Vahesnäkke ei peeta millekski - veidi pähkleid (röstitud soolatud, mis see ikka teeb), kiire kabanoss. Ma näen lihtsamates sööklates iga päev, millist sitta ajavad sisse mehed, kes välimuse järgi surevad homme ära.
Eraldi keiss on see, et suurema osa jaoks tähendab "midagi head" just seda rasvast redneck rämpsu. Siia äkis, grillitud köögiviljad, böff, carpaccio, pole kuulnudki. Tähistamine tähendab ikka enda võimalikult täis puukimist kuskil deep-fried saslõtsnajas.
Mina olen ülekaalus õlle pärast ja ma olen mitte just ülemäära liialdades aga siiski liiga tihti tarbides selle kamara omale 15 aastaga selga kasvatanud, järjepidevalt. Veits olen alla ka saanud viimasel ajal. Hästi töötas ka keto, aga ma pole kindel, kui hea see veresoonkonnale on ja 2 kuuga sai korralik siiber lihast.
Kõva perioodiline jõusaal ei vähenda kaalu ja suurendab isu, testitud. Samas kaal ei vähene, aga asjad hakkavad selga minema jälle.
Kõige parem balanss on ilmselt toitumise jälgimine, null suhkrujooki ja perioodiline kerge aeroobne, näiteks jalutamine.
See geeni jutt on pläust - sööd nagu orikas või redneck, siis oledki orikas või redneck. Geenid pole süüdi.
Eraldi keiss on see, et suurema osa jaoks tähendab "midagi head" just seda rasvast redneck rämpsu. Siia äkis, grillitud köögiviljad, böff, carpaccio, pole kuulnudki. Tähistamine tähendab ikka enda võimalikult täis puukimist kuskil deep-fried saslõtsnajas.
Mina olen ülekaalus õlle pärast ja ma olen mitte just ülemäära liialdades aga siiski liiga tihti tarbides selle kamara omale 15 aastaga selga kasvatanud, järjepidevalt. Veits olen alla ka saanud viimasel ajal. Hästi töötas ka keto, aga ma pole kindel, kui hea see veresoonkonnale on ja 2 kuuga sai korralik siiber lihast.
Kõva perioodiline jõusaal ei vähenda kaalu ja suurendab isu, testitud. Samas kaal ei vähene, aga asjad hakkavad selga minema jälle.
Kõige parem balanss on ilmselt toitumise jälgimine, null suhkrujooki ja perioodiline kerge aeroobne, näiteks jalutamine.
See geeni jutt on pläust - sööd nagu orikas või redneck, siis oledki orikas või redneck. Geenid pole süüdi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.