Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
- Tsikkel: Ducati Monster 696
- Tänanud: 129 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
Artiklist:
"...kuigi viimased neli aastat on neil kohustus sõidukeid kontrollida kaamerasilma all, mootorrataste kohta see nõue ei kehti ja nende ülevaatustest transpordiamet videojäädvustusi ei nõua."
Mis pagana ila see selline veel on?
Aprillis käisin Peetris TÜV-is ja ainus asi mille pärast peedistati oli see, et rattal on kaks istekohta ja kahed jalarauad aga tagumisel istmel puudub kinni hoidmise koht. Ma pole oma rattaga seni veel kordagi seljakotti sõidule viinud ja usun, et pigem hoiaks ta ümber juhi kinni kui istmel olevast rihmast. Ülevaataja oli tegelikult mõistlik tüüp aga ütles, et sorri, midagi pole teha aga kaamera filmib ja kaamerast peab olema selgelt näha, et kahekohalisel rattal on tagaistujale kinnihoidmise koht. Selle pärast jäi läbi saamata, sõitsin koju, organiseerisin sadulale kinnihoidmise rihma, mida ülevaataja demonstratiivselt kaamerasse näitas ja alles seejärel oli ülevaatus läbitud. Rihma eemaldasin kohe aga täiesti jabur kord ikka. Siis sain ise ka aru kui lolliks on selle kontrollimisega mindud.
Mis piduritesse puutub, siis neid on mul ALATI ülevaatusel kontrollitud ja kui ei kontrollitaks siis ise nii loll ikka poleks, et ilma piduriteta sõidaks.
"...kuigi viimased neli aastat on neil kohustus sõidukeid kontrollida kaamerasilma all, mootorrataste kohta see nõue ei kehti ja nende ülevaatustest transpordiamet videojäädvustusi ei nõua."
Mis pagana ila see selline veel on?

Mis piduritesse puutub, siis neid on mul ALATI ülevaatusel kontrollitud ja kui ei kontrollitaks siis ise nii loll ikka poleks, et ilma piduriteta sõidaks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.