Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7219
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1877 korda
Tänatud: 521 korda

Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Fox kirjutas: 03 Juun 2022, 20:43
will111 kirjutas: 03 Juun 2022, 15:44
Suht veider jutt Madlobster...isiklikult ei tea nagu kedagi, kes selle eelmise "hirmsa masu" ajal või peale seda oleks pidanud hakkama meeletult meeleheitlikult mingisugust "ükskõik mis hinna eest" töökohta otsima või tööl käimisele peale maksma.
Sa ei saa oma tutvuskonna näol üldistusi teha terve riigi kohta. See näitab võibolla ainult, et sinu tuttavad on head väljaõppinud spetsialistid, keda ongi alati vaja. Või siis töötavad need inimesed sektoris, mis sel määral pihta ei saanud. Ja noh muidugi siis Tallinn vs muu Eesti töökohad ja palgad.
Eelmise masu ajal mind koondati, olin Lõuna-Eestis nii umbes aastake töötu. Minu eriala töökuulutustele oli harilikult 100+ kandideerimist. Suht lootusetu olukord tundus aga mingi hetk läks ikka õnneks.
Just nii oligi,eelmises masus sai pihta kogu transpordi sektor ja veel mitmed muud alad samuti. Meile tundus fimas suurte rekkade töö täiesti mõttetu ja see kestis isegi nii pikalt,et 2012 kevadel panime kõik autod ja haagised korraga müüki,koondasime juhid ning selle teenusega lõpetasime. Igale juhi kuulutusele CV keskuses oli sel ajal 30-40 kanditaati, kellest ikka 5-6 olid täiesti pädevad ja head mehed. Koroona ajal oli jälle vastupidi, meie sektoris oli selline rock, et keegi ei jõudnud tööd ära teha ja see veel isegi kestab. Juhte pole ja isegi kasutatud, norm konditsioonis ja läbisõiduga autosid, pole saada või kui mõni müüki tekib,siis hingehinnaga. Samas kogu turismisektor ja turismi bussid on väga valusalt pihta saanud ja alles hakkavad nüüd vaikselt toimetama.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”