Milline kamado?


Tort
Postitusi: 2043
Liitunud: 07 Juun 2005, 11:17
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 178 korda

Re: Milline kamado?

Lugemata postitus Postitas Tort »

urmas66 kirjutas: 12 Juun 2022, 07:39
Minul endal on gaasigrill
Gurmaan ja gaasigrill :bsmile: Ainus pluss nende käkerdiste juures on see, et lihtne ka käpardil liha mitte pekki keerata. Puhastama peab pidevalt, muidu läheb rasv põlema jne.

Nende munade point peale moodsa välimuse on see, et saab nö pikka liha teha ja hoiab hästi temperatuuri, sh ka külmaga. Mingeid pizzaaluseid ma ei nimetaks, neid kasutad nagunii 1 korra ja siis on lihtsalt jalus.

Kui otseselt muna pole vaja, siis ütles mx77 õigesti, et korralik vann on nö ajalooline ja paksu metalli korral ka üsna igavene vahend ja selle taha hea liha tegemine ei jää. Samuti saab pika vanni puhul ühes ääres sütt juurde teha. Tuleks ainult vaadata, et resti ja söe vahe oleks min ca 20 cm, see on minu meelest. Muidu liiga äkiline.

Kuna mina õiget vanni 4a tagasi ei leidnud, siis kasutan tavalist Weberi 47cm deluxe ufot. See pole päris seesama asi, mis need 40 eurosed õhukesest plekist käkid.

Munade puhul aga bränd maksab ja pigem maksaks omale selgeks teha, mida üldse taolise grilli puhul vaadata ja alles siis minna brändide kallale.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”